SDM DİL OKULUNDA İSPANYOLCA ÖZEL DERS

SDM DİL OKULUNDA İSPANYOLCA ÖZEL DERS

SDM Dil okulu olarak, 1994 yılında beri İstanbul da kapsamlı dil eğitimi kursları vermekteyiz. Kurulduğumuz tarihten bu yana, seçkin eğitmen kadromuz ve öğrencilerimizin dil öğrenme konusundaki başarısı ile öne çıkmaktayız. Hem kurs programları, hem de özel dersler olarak öğrencilerimin eğitim aldıkları dilde başarılı olmalarını sağlamaktayız. Bu nedenle, bize, kursumuza kesinlikle sonuna kadar güvenebilirsiniz. Özel derslerimiz de istediğiniz dili birebir şekilde ve daha kolay öğrenmenizi sağlayabilir. Özellikle yoğun çalışan kişiler, mesai saatlerinden kalan zamanlarında özel ders alabilirler.

İspanyolca özel ders fiyatları  hakkında bilgi almak için SDM Dİl Okulları olarak sdm.com.tr adresinden her zaman yardım alabilirsiniz. Size detaylı bilgi sunacak iletişim merkezimiz de 7/24 soru yöneltmeniz için beklemektedir.  İspanyolca özel ders ücretleri pahalı mı diye bir şüpheniz olmasın. Size en uygun fiyatları sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca bu dil konusunda özel eğitiminiz varsa, ana diliniz gibi konuşabiliyor ve diplomanızı sunabiliyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz. İspanyolca özel ders vermek istiyorumdiyenlere de kapımız her zaman çıktır.

İspanyolca dışında, İngilizce, Almanca, Arapça, Fransızca, Çince gibi dil kurslarımızla da sizi bekliyoruz. Uygun ücretlerimiz, uzman kadromuz ve kaliteli, seçkin eğitim anlayışımız ile sizlerleyiz.

İstanbul da uygun seçenekleri ve kalitelidil eğitimimiz ile karşınızdayız.

Diğer Yazılar

Seyahat için Yunanca Kursu

Yunanca, özellikle Yunanistan gibi tarih ve kültürle zengin bir ülkeye seyahat planlayanlar için son derece faydalı bir dildir. Seyahat deneyiminizi daha anlamlı ve keyifli hale getirmek için temel Yunanca bilgisine

Devamını oku »

Hey! Sana özel teklifimiz var!

#WEB30

Dil Eğitimini tamamlaman için web sitesine özel indirim kazandın! Özel indirimin ile dil serüvenini başlatmak için hemen iletişime geç! Eğitim Danışmanın ile #WEB30 kodunu paylaş ve tüm kurslarda geçerli net %30 indirim kazan!

veya