HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

2019 Arapça kursu

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

 

Arap Yarımadası ya da Arabistan, Asya’nın güneybatısı ile Afrika’nın kuzeydoğusunda yer alıyor. Yarımadada Suudi Arabistan, Yemen, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Bahreyn, Kuveyt, Irak ve Ürdün var. Bu büyük ve kadim coğrafyanın dilini bilmek, genel olarak bakıldığında milyonlarca insanla aynı dili konuşabileceğiniz anlamına geliyor. Bunun yanı sıra içerdiği petrol ve doğal gaz kaynakları, profesyonel anlamanda da Arapçanın geçerli ve kullanılır bir dil olmasını sağlıyor. 2019 Arapça kursu ile uluslararası arenada öne çıkan firmalarda iş imkânı bulma şansınızı artırabilir ve kariyerinizde hızla yükselebilirsiniz.

 

Bir dil ve binlerce iş

Yeni bir dil öğrenmenin temel amacı iş, meslek ya da akademik kariyerinizde yükselmek, daha iyi ekonomik koşullara kavuşarak hayat standartlarını artırmaktır. Açıkçası bir dilin, onlarca iş imkânını sağladığı aşikârdır. Ancak çaba gösterirseniz… Arapça öğrenmek de tıpkı diğer diller gibi uzun ve gayret isteyen bir süreçtir. Bu süreci doğru bir şekilde yönetmek ve Arapçayı köklü bir şekilde öğrenmek yine size bağlıdır. 2019 Arapça kursu, yeni başlayanlar için en ideal öğrenme biçimlerine sahiptir. Dünyanın en kadim dillerinden biri olan Arapçayı ana dili Arapça olan öğretmenlerden öğrenmek, gramer yapısının yanı sıra telaffuzda da yetkin olmanızı sağlayacaktır. Şüphesiz dili öğretmek bir uzmanlık işidir ve bunu ancak kaliteli bir öğretim kurumu başarabilir.

 

Büyük coğrafyanın büyük dili

Batısında Kızıldeniz, güneydoğusunda Umman Denizi ve doğusunda da Basra Körfezi bulunan Arap Yarımadası, büyük bir coğrafyadır. Bölgenin genişliği, yüksek sayıda bir nüfusun oluşmasını sağlamakta ve Arapça dilinin de dünya üzerinde yaygınlığını artırmaktadır. Farklı bölgelerde farklı lehçelere sahip olsa da standart Arapça bölgedeki her ülkenin resmi dilidir. Bununla birlikte yüzyıllar boyunca İspanya’dan Güneydoğu Asya’ya kadar etkili olmuş, pek çok dünya dilini de etkilemiştir. Bir dili öğrenmek demek o dilin genel kültürünü de öğrenmek demektir. Dili konuşan toplumun yerel bilgisi, yaşamı, ritüelleri ve bölge hakkında da size birçok ipucu sağlayacaktır. Büyük bir coğrafya hakkında tüm bu bilgilere sahip olmak profesyonel kariyerinizde inanılmaz deneyimler yaşamanızı sağlayacak ve pek çok yeni keşif yapmanıza olanak verecektir.

 

2019 Arapça kursu

Dünya üzerinde en çok konuşulan dillerden biri olan Arapçayı öğrenmek için sistemli ve düzenli bir program takip etmelisiniz. 2019 Arapça kursu, ana dili Arapça olan öğretmenlerle birebir eğitim modeli uygulamaktadır. Teknolojik donanımlı sınıflarda dil seviyenize göre başlayan derslerle kısa sürede gramer bilginizi ilerletebilir, amaç ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

 

Scroll to Top
Scroll to Top