HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

İSPANYOLCA ÖZEL DERSLERİ

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

İSPANYOLCA ÖZEL DERSLERİ

Yabancı hocadan İspanyolca özel ders alarak, bu güzel ve dünya alanında yaygın olan dili akıcı şekilde öğrenebilirsiniz. Bu şekilde bire bir eğitim alarak dili öğrenmek istiyorsanız kursumuzda bulunan son derece seçkin eğitmenlerden üstelik çok uygun rakamlara ders alabilirsiniz. İspanyolca özel ders yabancı hoca ile çok daha akıcı şekilde öğrenilebilir. Bu şekilde, dili kendi ana diliniz gibi, kelimeleri sağlıklı şekilde vurgulayarak öğrenebilirsiniz. İspanyolca gibi Türkçemizden biraz farklı olan bir dili öğrenmek sınıf oramında zor gelebilir. Bunun yanında, özellikle çalışma saatleriniz gibi nedenlerle kurslara katılma seçeneğiniz de olmayabilir. İşte bu nedenle kursumuzdan size özel ders imkanları sunuyoruz.

Yabancı öğretmenden İspanyolca özel ders almak için SDM Dil Okulumuza başvurmanız yeterlidir. Öncelikle seviyeniz tespit edilecek ve bundan sonra eğitim programı başlayacaktır. Size özel eğitim programı ile tamamen size uygun saatlerde eğitim alabileceksiniz. Her öğrencinin öğrenme ve algılama yeteneği farklıdır. Bu nedenle, sizin yetenekleriniz, yaşınız, eğitim ve öğrenme durumunuz dikkate alınarak özel bir program uygulanacaktır. SDM DİL kursu olarak, gerek özel derslerde, gerek bireysel eğitim, gerekse kurumsal eğitim uygulamalarında her zaman öğrencilerimizin derse katılımlarına önem vermekteyiz. Ayrıca eğitmen kadromuz d alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Bu nedenle net sonuçlar alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Kurs ücretlerimiz, ders programları, kurs özelliklerimiz gibi birçok bilgiyi almak için www.sdm.com.tr adresinden sitemize tıklayabilirsiniz. Sitemizde müşteri hizmetleri bölümüzden bize her zaman ulaşmanız da mümkündür.

Scroll to Top
Scroll to Top