HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE ÖZEL DERS ALMA OLANAKLARI

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE ÖZEL DERS ALMA OLANAKLARI

İngilizce kurslar İstanbul şehrinin büyüklüğü nedeniyle tercih olanağını zengin kılarken, eğitim verme potansiyelini yüksek kılan kursları bulma zorluğunu ortadan kaldıran Sdm Language School, doğru yöntem ve doğru eğitimciler olanağıyla eğitim rehberliği ve planlaması eşliğinde, dil öğrenme lüksünü konfor bütünlüğünde sunmaktadır. Dil öğrenme zorluğunu, sunduğu kaliteli ve bireye özel eğitim hizmetleri ile kolay ve eğlenceli bir hale dönüştüren www.sdm.com.tr İngilizce okumayı, dinlemeyi ve beraberinde anlamayı sağlayarak hayatın her alanda birçok avantajın elde edilmesini sağlamaktadır.

İngilizce dil öğrenme tekniklerini ve kurallarını kusursuzca yerine getiren ve öğrencilere öğrenme sürecini hızlandırarak ivme kazandıran eğitmenler, her anlamda doyuma ulaşan bir dilin kullanım özgürlüğünü sağlamaktadır. Birebir eğitimlerde İngilizce özel ders alma farklılığını bireye sunarak, İngilizce dil bilgisi ve gramerle kapsamlı bir şekilde iç içe olma olanağıyla, belirli ölçülerde konuşma pratikliğini kazandırmaktadır. Gelişen teknolojide kullanılan internet bilgilerinin %55’inin İngilizce olması içeriklere hâkim bir bilgi birikimini gerektirdiği gibi, birçok sektörde iş alanında yer alma ve bu alanda kariyer edinme fırsatlarında ağırlıklı olarak İngilizce bilgi detayı istenmektedir.

Bunu dışında dünyanın en büyük üniversitelerinde yer edinebilme oranını yüksek kılan, gene sahip olunan İngilizce bilgisi olması nedeniyle açık fikirli, değişimi ve öncelikleri içinde kabul eden, kurumsal standartlarından taviz vermeyen, uygun ingilizce özel ders fiyatları bireylere sunulmaktadır.

Scroll to Top
Scroll to Top