HEMEN TIKLA ARA
0 212 233 09 99
ÜCRETSİZ WHATSAPP
BİLGİ HATTI

Rusça Özel Ders Pahalı mı?

SDM Dil Okulu Seviye Tespit Sınavları İngilizce Almanca İspanyolca Fransızca Çince İtalyanca Rusça Yunanca Portekizce Farsça Arapça Türkçe

YILLAR SÜREN DİL ÖĞRENME SÜRESİ KISALIYOR


Günümüzde öğrencileri hatta çoğu yetişkinin en büyük problemi yabancı dil bilmemektir. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi de okul hayatımız boyunca bize yanlış şekilde uygulanan öğretme stilinden kaynaklanmaktadır. Çünkü ezbere dil öğrenmek mümkün olmamaktadır. Dil öğrenmek daha çok konuşma üzerine yapılmalı ve onun üzerine dil bilgisi kolaylıkla öğrenilmektedir. Bu sistem yüzünden uzun yıllar boyunca bazı dillerin eğitimini almamıza rağmen istediğimiz sonucu bir türlü alamayız. Ancak artık bu sistemi kökünden değiştiren ve kişilerin farklı öğrenme stillerine göre bir program hazırlayan kurumumuz sayesinde sizde zorlanmadan istediğiniz dilleri öğrenebileceksiniz. Bunun için http://www.sdm.com.tr/ sitemize gelmeniz yeterlidir.
Buraya gelerek merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Sitemizde kurumumuzun çalışma koşulları, size sunduğu imkanlar, verdikleri eğitimlerle alakalı tüm bilgiler bulunmaktadır. Sizde son dönemlerde oldukça önemli bir yer edinen Rusçayı öğrenmek istiyorsanız en doğru adres Rusça özel ders şişlidir. Burası sayesinde sizde ders saatleri bu şekilde ona uymak zorundasınız gibi cümlelerle karşılaşmazsınız.

Çünkü kurumumuzda kişiye özel derslerde verilmektedir. Bunun en büyük nedeni de herkesin öğrenme şeklinin farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Bu yüzden herkesi bir sınıfa koyup öğretmeye çalışmak biraz imkansızdır.
Kurumumuz programları sizin boş zamanlarınıza göre ayarlayarak size en iyi şekilde hizmet vermektedir. Zaten sizde siteyi incelediğinizde bunu kolaylıkla görebilirsiniz. Ayrıca merak ettiğiniz Rusça özel ders fiyatlarını da sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Scroll to Top
Scroll to Top