Dil Kursu ve Birebir Özel Dersler

Günümüz dünyasında birden fazla dil öğrenmek, hem kişisel gelişiminize katkı sağlar hem de profesyonel yaşamınızda fırsatlar yaratır. SDM Dil Kursu olarak Şişli’de İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Arapça, İtalyanca, Yunanca, Türkçe, Farsça, Portekizce ve Rusça dillerinde birebir özel derslerle hizmetinizdeyiz.

İngilizce Kursu: Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre özelleştirilen İngilizce özel derslerimiz, yabancı ana dilli hocalar tarafından verilir. Konuşma dersleri, sınavlara hazırlık (YDS, TOEFL, IELTS), iş İngilizcesi gibi alanlarda destek sağlanır.

İspanyolca Kursu: İspanyolca birebir özel derslerimiz, dilin tüm yönlerini kapsamlı bir şekilde ele alır ve yabancı ana dilli hocalar tarafından verilir. DELE, SIELE, CELU, ECELE, DIE, ELD gibi sınavlara birebir İspanyolca özel derslerle hazırlık imkanı sunulur.

Fransızca Kursu: Fransızca derslerimiz, dilde akıcılık kazanmanızı sağlar ve yabancı ana dilli öğretmenler eşliğinde verilir. DELF, DALF, TCF, TEF gibi sınavlara hazırlık için birebir Fransızca özel derslerle destek verilir.

Almanca Kursu: Almanca özel derslerimizde Türk ve yabancı hocalar kullanılır. Almanca aile birleşimi, TestDaF, DSH, Goethe-Zertifikat, TELC Deutsch, ÖSD gibi yeterlilik sınavlarına hazırlık sağlanır.

Arapça Kursu: Arapça özel derslerimiz, Modern Standart Arapça olarak öğretilir. Kuran’ı anlamak için özel eğitimler de mevcuttur. Al-Arabiyya Test, Arabic Language Proficiency Test (ALPT), Test of Arabic as a Foreign Language (TAFL), AL-PT, CAPLE gibi resmi sınavlara birebir Arapça özel derslerle hazırlık sağlanır.

İtalyanca Kursu: İtalyanca kursumuz ana dili İtalyanca olan hocalar tarafından verilir. CILS, CELI, PLIDA, AIL, CIC gibi sınavlara hazırlık için birebir İtalyanca özel derslerle destek verilir.

Yunanca Kursu: Yunanca derslerimiz, hem antik hem de modern olarak tamamen Yunanlı hocalarla birebir Yunanca kursu şeklinde verilir. KEG, Ellinomatheia, CGL gibi resmi dil sınavlarına birebir Yunanca özel derslerle hazırlık sağlanır.

Türkçe Kursu: Türkçe özel derslerimiz formasyonlu Türk hocalar eşliğinde verilir. SDM Dil Kursu aynı zamanda Gazi Ankara Tömer sınav merkezi ve yetkilisidir.

Farsça Kursu: Birebir Farsça hocalar eşliğinde verilen Farsça kurslarımızda SAMFA, FAR, MCHE gibi sınavlara hazırlık imkanı sunulur.

Portekizce Kursu: Portekizce kursumuz, ana dili Portekizce olan hocalar eşliğinde her seviyede verilmektedir. DIPLE, DAPLE, DUPLE, CELPE-Bras gibi sınavlara hazırlık için birebir Portekizce özel derslerle destek verilir.

Rusça Kursu: Rusça kurslarımız, birebir ana dili Rusça olan hocalarla verilmektedir. TORFL (Test of Russian as a Foreign Language) ve CEFR gibi resmi akademik Rusça sınavlarına hazırlık için birebir Rusça özel derslerle destek verilir.

SDM Dil Kursu olarak hizmet verdiğimiz bölgeler:

Şişli, Beşiktaş, Kadıköy, Bakırköy, Üsküdar, Beyoğlu, Ataşehir, Fatih, Kartal, Maltepe, Bahçelievler, Sarıyer, Eyüpsultan, Bayrampaşa, Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sultangazi, Esenler, Arnavutköy.

Diğer Yazılar

En iyi dil okulu – SDM

En iyi dil okulu, dil eğitimi konusunda uzmanlaşmış, öğrencilere bireysel ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan ve teknolojik altyapısı ile kaliteli eğitim imkanları sağlayan kurumlardır. Bu tür okullar, öğretim kadrosunun niteliği, öğretim

Devamını oku »

Rusça Kursu

SDM Dil Okulları’nda sunulan Rusça dil kursu, öğrencilerin farklı seviyelerdeki dil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geniş kapsamlı bir eğitim sunmaktadır. Rusça, dünya genelinde 260 milyondan fazla insan tarafından konuşulan ve birçok

Devamını oku »

Çocuklar için İngilizce Kursu

SDM Dil Okulları, 1994 yılından bu yana geniş bir dil yelpazesiyle hizmet veren bir dil eğitim kurumu olarak, çocuklar için İngilizce kurslarıyla da dikkat çekmektedir. Çocuklara yönelik İngilizce kurslarımız, öğrencilerin

Devamını oku »

Hey! Sana özel teklifimiz var!

#WEB30

Dil Eğitimini tamamlaman için web sitesine özel indirim kazandın! Özel indirimin ile dil serüvenini başlatmak için hemen iletişime geç! Eğitim Danışmanın ile #WEB30 kodunu paylaş ve tüm kurslarda geçerli net %30 indirim kazan!

veya